VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN, HOE MOOI IS DAT!

Woensdag 21 oktober jl. was voor mij dé dag. De dag waarop ik in-beweging.nu echt kon uitdragen door op woensdagochtend en avond te starten met 2 groepen beginnende lopers. 14 Lopers die stap voor stap werken naar een doel, nl. ieder op eigen tempo in ca. 14 weken 5 km. aaneengesloten hardlopen. Heel fijn dat jullie mij het vertrouwen geven om jullie te coachen hierin! Geweldig, ondanks de regen en wind staan ze er! Fantastisch om met deze enthousiaste en gemotiveerde lopers het hardlopen op te pakken.

Als beweegcoach help ik graag mensen uit alle leeftijdsgroepen in beweging. Ook ondersteun en begeleid ik mensen om in beweging te blijven. Kleine stapjes maken grote veranderingen. Fijn om tijdens het bewegen je hoofd leeg te maken. Je krijgt andere inzichten, er komen spontaan oplossingen in je hoofd naar boven en je hoeft even nergens aan te denken. Je komt tot jezelf, in het moment, in het nú.

Ben je enthousiast geworden en loop of beweeg je corona-proof graag met me mee? Mail voor meer info en mogelijkhedeninfo@in-beweging.nu

Volg in-beweging.nu ook op Facebook: in-beweging.nu